Inici




Benvinguts a la Web de Radio Taxi Igualada

L'Associació d'Auto Taxi de la nostra ciutat, nèix amb l'esperit de donar a l'usuari una amplia gama de serveis de taxi, sempre amb la màxima eficiencia, facilitat, comoditat, excel.lent tracte i sobretot oferir un servei de Taxi acord amb el Segle XXI amb una de les flotes mès modernes de Catalunya, aquest es el nostre compromís amb tú!

Estem associats a STAC, el Call Center de serveis de Taxi més gran i avançat a nivell nacional, el qual possa a l'abast del client les sol.lucions mès ràpides i eficients de dispossar dún taxi quan mès ho necessiti.

Us oferim servei 24 hores i 365 dies a l'any gràcies a les emissores tàctils integrades a cadascun dels nostres vehicles, equipades amb la tecnología mès avançada en localització GPS a temps real que permeten que sempre pugui dispossar del taxi mès proper allà on ens necessiti.

Mai abans ha sigut tan ràpid i facil demanar un taxi!

Truqueu al 938 055 222 o des de l'aplicació del teu Smarthphone Android o Apple



https://play.google.com/store/apps/details?id=info.econsultor.servigestion.smart.cf&hl=es

econsultor.servigestion.smart.cf&hl=es


Gracies per la vostra visita i disfruteu d'un bon viatge!
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más